Poštovane kolegice i kolege,

Pozivamo vas na PMI mjesečno okupljanje koje će se održati 25.11.2021.g.

Riječ dobrodošlice će uputiti Vesna Hitrec, predsjednica PMI Hrvatska i Sanja Georgina Stropnik, predsjednica zagrebačkog ogranka.

Uslijedit će interesantno predavanje dr.Mirelle Žanetić na temu upravljanja kvalitetom u procesu proizvodnje maslinova ulja. Ono na svome putu od polja do stola prolazi kroz razne uzgojno-proizvodne faze, a za dobivanje ekstra djevičanskog maslinovog ulja visoke kvalitete su odgovorni ključni trenuci: odabir sorte maslina, uzgoj, primjena odgovarajućih agrotehničkih mjera u masliniku, tehnološki proces prerade maslina u ulje, pakiranje i ispravno skladištenje.

Nakon toga će Jasminka Mužinić održati korisno predavanje o mentalnom zdravlju project managera. Objasnit će mehanizme koji pomažu zadržati mentalno zdravlje, a neki od njih su racionalno razmišljanje, briga o vlastitoj 'biokemiji' te zdrave navike. Bitno je osvijestiti koji emocionalni napor traži posao projektnog managera te znati upravljati ili kontrolirati emocije kako bi se zadržalo mentalno zdravlje.

Datum i vrijeme: 25.11.2021., 18:00 - 19:30 h

Lokacija: online

 RASPORED

18:00 - 18:10 h

Vesna Hitrec i Sanja Georgina Stropnik: uvodna riječ

 

18:10 - 18:40 h

Mirella Žanetić: “Upravljanje kvalitetom u procesu proizvodnje ekstra djevičanskog maslinova ulja”

 

18:40 - 19:15 h

Jasminka Mužinić: „Kako zadržati zdravu pamet – mentalno zdravlje project managera“

19:15 h

Diskusija


Molimo vas da se registrirate na sljedećoj poveznici: 

  Registrirajte se!  

PMI Hrvatska