Agenda je sljedeća:

17:45h – okupljanje na online platformi

18:00h – pozdravna riječ - Vesna Hitrec, predsjednica PMI Hrvatska

  • PMI LIghUp event - Nikša Pivac
  • PMI Agile Research– Sanja Georgina Stropnik

18:30h – Predavanje: Pokretanje poduzetničkog projekta iz nule, Krstina Ercegović

19,15h - diskusija, pitanja, prijedlozi, ideje 

19,30h – završetak

Moderator: Sanja Georgina Stropnik, voditeljica PMI ogranka Zagreb

Prijave su moguće putem  Entrio.hra link za spajanje će biti dostavljen na e-mail temeljem prijave.

Predavanje: Pokretanje poduzetničkog projekta iz nule, Kristina Ercegović

Sažetak:

Jesu li vam poznata ova pitanja: Kako startati nešto iz ničega, odakle krenuti? Koja je svrha biznisa/poslovnog projekta? Gdje naći dobre/prikladne ideje? Predavanje Kristine Ercegović će nam dati neke odgovore, ali I navesti nas na nova, drugačija razmišljanja, kako bismo dobili više uvida u važnost psihologije uspjeha I okoline, tako i osnovnih vrijednosti, koje čine i početak i kraj, a to je tko smo mi i što nam je i zašto važno.

O predavačici:

Kristina Ercegović poznata je poduzetnica iz Zagreba. Tijekom 18 godina poduzetništva osnovala je tri, a prodala dvije vlastite tvrtke i pokrenula niz poznatih i uspješnih projekata. Neki je znaju kao osnivačicu prve mystery shopping agencije na ovim prostorima, drugi kao pokretačicu Business Caféa putem kojeg već 10 godina umrežava i educira male poduzetnike, neki kao osobu koja savjetuje poduzetnike kako da pokrenu, izgrade i prodaju svoj biznis bez da pritom izgore, neki kroz njene kolumne, knjige i vlastiti blog, a neki i kroz njezin najnoviji projekt koji je pokrenula 2019. portal, konferenciju i radionice Žene i novac (www.zeneinovac.com)

Uz poduzetničku karijeru Kristina je predavala kolegij Poduzetništvo na privatnom učilištu Algebra te kolegij Poslovna analiza na učilištu Effectus.

Bila je i TEDx govornik, članica CRANE-a te je godinama bila predsjednica, a sada članica žirija za odabir najbolje hrvatske poduzetnice u organizaciji Women in Adria.

Autorica je pet poslovnih knjiga, od kojih su najpoznatije regionalni bestseller iz 2013. – Sam svoj gazda i onaj iz 2018 – Najjači si kad si svoj – ljudska strana biznisa.

Kristina je dobitnica je niza domaćih i svjetskih priznanja, od kojih izdvajamo CROMINU nagradu za najboljeg menadžera 2007. godine u kategoriji mladi menadžer kao prva žena u toj kategoriji i najmlađi menadžer. Bila je i nominirana za Ženu godine u organizaciji časopisa Zaposlena 2009. godine, te za Veuve Cliquot nagradu za Najbolju poslovnu ženu u Hrvatskoj 2018. godine. Iste godine osvojila je Central European Start Up Awards nagradu u kategoriji Female Role Model za poduzetništvo.

Više informacija na www.kristinaercegovic.com  i www.zeneinovac.com.