PMI HRVATSKA - Mjesečno okupljanje 9.6.2022., 18h

Domaćin: Q Agency, Reljkovićeva 4

Save the date – Registrirajte se na MJOK REGISTRACIJA

Za online - Link za spajanje će biti dostavljen na e-mail temeljem registracije.

 

Agenda

17,45h – okupljanje na online platoformi 

18,00h – Novosti iz PMI HR – Sanja Georgina Stropnik, predsjednica PMI Hrvatska

  • Pozdravni govor - Hrvoje Gorajšćan,  CTO, Q.Agency

 

18,15h – 18,45h – How to turn the big quit into the great growth – Goran Posilović

18,45h – 19,15h – Projekt Qumans: kako smo povećali zadovoljstvo naših zaposlenika – Marta Juričić

19,15h – 19,30h – Q&A

19,30 – Kraj predavanja i početak druženja*************************************************************************************

*O predavanju:

„How to turn the big quit into the great growth“ – Goran Posilović

 

Je li Big Quit neizbježan? Je li prekasno gledati naprijed i početi se pripremati za udar? Kako osiguravamo da PM tim bude tim u svakom mogućem smislu i koja je naša priča iza rasta od 3 PMa do 20 PMa u 20 mjeseci, bez ijednog odlaska? Pridružite nam se 9. lipnja u Q uredu kako biste saznali više!

O predavaču:

Goran ima više od 15 godina iskustva u IT industriji s opsežnim portfeljem Telco i Media projekata, kao i iskustvom u upravljanju velikim, složenim, višemilijunskim razvojnim projektima. Znanje i iskustvo doveli su ga do osvajanja nagrade PMI projekt godine; Telefonica Germany (O2) – Projekt K2.

U Q, Goran radi kao Director of Project Delivery and Support. Goran njeguje okruženje timskog rada i osigurava da strategija bude jasno definirana dok nadzire učinak i održava moral. Certificirani agilni praktičar i profesionalac školovan za PMP, Goran ima snažne komunikacijske vještine i vještine pružanja usluga klijentima *O predavanju:

„Projekt Qumans: kako smo povećali zadovoljstvo naših zaposlenika“ – Marta Juričić

 

Q počinje i završava sa ljudima - Qumanima, a mi smo naporno radili na tome da te riječi provedemo u djelo. Naš glavni motiv iza svake inicijative je bolje razumjeti naše zaposlenike, posebno ono što ih motivira, te uložiti trud da Q bude još bolje mjesto za sve nas! Koji su Asovi u našim rukavima? Saznajte 9. lipnja u Q uredu!

 

O predavačici:

Marketing i PR entuzijastica koja radi kao marketinški suradnik u Q agenciji.
Odgovorna je za razvoj, implementaciju i provedbu strateških marketinških planova, kao i pisanje sadržaja za društvene mreže i Q blogove. Njezini svakodnevni zadaci uključuju rad s rukovoditeljima na određivanju proračuna i ciljeva za određene kampanje, upravljanje dugoročnim kampanjama Google Analytics, Adds i Social Media.

 

PMI Hrvatska

www.pmi-croatia.hr