PMI mjesečno okupljanje organizirali smo u suradnji s Q agency i njihovim predstavnicima. Na počektu, predsjednica PMI Hrvatska Sanja Georgina Stropnik, osvrnula se na uspješno održane 9. PMIDayz u Osijeku protekli vikend i podsjetila na još dva događanja u lipnju – webinar Rona Leemana „Project Management vs Change Management“ koji će se održati 15.6.2022 online od 18h i donatorski event PMIHR4UKR koji će se održati 29.6.2022 od 18h. 

Ispred Q agency sudionicima (koji su bili on line i on site) se obratio CTO agencije Hrvoje Gorajšćan koji je pozdravio sudionke i najavio predavanja. Prvo predavanje je održala Marta Juričić na temu Projekt Qumans: kako smo povećali zadovoljstvo naših zaposlenika. Kroz predavanje sudionici su mogli čuti više o tome kako Q agency vodi brigu o svojim zaposlenicima i koliko je zadovoljstvo samih zaposlenika te koje aktivnosti poduzimaju i koje inovativne alate osmišljavaju kako bi kontinuirano motivirali i uključivali svoje zaposlenike. 

Drugo predavanje održao je Goran Posliović na temu „How to turn the big quit into the great growth“ tijekom kojeg su sudionici mogli čuti više o tome kako je Q agency održao, ali i povećao tim projekt menadžera u vremenima Big Quit-a (trend odlazaka zaposlenika)   s 3 na 20 PM-ova i 0 odlazaka, zašto je bitno izabrati pravi „mindset“ te što je to što prema njihovom iskustvu potrebno da ima dobar leader.

Predavanja su popratila i zanimljva pitanja publike online i uživo.

Nakon predvanja, sudionici uživo su se mogli družiti i umrežavati u moderno uređenom prostoru Q agency.

Hvala našim domaćinima na gostoprimstvu! 

 

 

Q agency