Light Up 360 ponovno dolazi u online izdanju! Ovaj zanimljiv format od 360 sekundi po prezentaciji održat će se 19.5.2022. u organizaciji PMI Hrvatska. Okupit će stručnjake za upravljanje projektima iz PMI ogranaka Sjeverne Italije, Hrvatske, Austrije, Slovenije i Mađarske i pruža sudionicima savršenu priliku da podijele znanja i praktična isukstva, razmijene ideje i zabave se u ovom procesu. 

 

Light Up 360 utjelovljuje već poznato natjecanje od 360 sekundi prezentacija na engleskom jeziku, koje će predstaviti različiti stručnjaci za upravljanje projektima iz naše PMI zajednice. Prisutni će imati priliku glasati za svoju omiljenu prezentaciju, a pobjednici će biti objavljeni na dodjeli nagrada – tri najbolje prezentacije dobit će i atraktivnu nagradu sponzora. Sudjelovanje u događaju prilika je za osvajanje 2 PDU boda, dok će govornici moći zaraditi 5 PDU boda.

 

PMI Hrvatska traži svoje govornike.Svi zainteresirani mogu se prijaviti na info@pmi-croatia.hr s naznakom za PMI Light Up 360 Prezentaciju. Rok za prijavu je 24.04.2022.

 Više o prijavi za govornike: 

 • Traže se prijave stručnjaka za upravljanje projektima iz svih ogranaka
 • Prijave za govornike su ograničene, zato požurite i pošaljite nam svoju ideju  prezentacije na info@pmi-croatia.hr
 • Prezentacija mora trajati 360 sekundi
 • Samopromocija nije dopuštene
 • Prijave traju do 24.4.2022.
 • Bit će izabran jedan govornik kao predstavnik svakog PMI ogranka

Predložene teme za prezentaciju (možete odabrati i drugu temu):

 • Experiences, best practices and plans with hybrid Working Environment
 • Leveraging Artificial Intelligence, Machine Learning and Data Analytics for successful Project Management
 • How to lead projects hit by a natural catastrophe or disastrous geo-political situation
 • Actual trends in Social Responsibility Programs: Diversity and Inclusion; Increased Transparency Demand; Acting locally; Green Technology, etc.
 • Exploring this year’s Global Megatrends: Digital Disruption; Climate Crisis; Demographic Shifts; Economic Shifts; Labor Shortages; Civil, Civic and Equality Movements

Ostali prijedlozi tema prezentacije trebali bi biti povezani s upravljanjem projektima, PM alatima, PM metodologijama, studijama slučaja PM ili bilo što slično.

 

Light Up 360 besplatan je za sve članove PMI-ja, voditelje projekata i bilo kog koji želi svjedočiti ovako zanimljivom događaju i saznati nešto novo. Pridružite nam se online 19.5.2022. i provedite izvanredan dan u učenju od regionalnih stručnjaka u području upravljanja projektima, dobroj zabavi i umrežavanju s kolegama. 

 

Registrirajte se unaprijed: 

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZElfuugqz8rGNGbhP8z7B26ASkrnX7iIYef

 

Nakon registracije, primit ćete e-poruku s potvrdom koja sadrži informacije o pridruživanju webinaru.