Još samo dva dana ostalo je do PMI Light Up 360! 

 

Pozivamo vas da se prijavite na ovaj događaj vrlo zanimljivog formata i budete s nama u četvrtak, 19.5. od 14:00 do 16:15h. 

 

Očekuje vas ugodno poslijepodne uz vrlo zanimljive keynote predavače te natjecanje između regionalnih stručnjaka iz područja projektnog menadžmenta koji će vas pokušati osvojiti svojim zanimljivim i aktualnim temama. Na kraju ćete moći glasati za svoju omiljenu prezentaciju, a ona najbolja dobit će atraktivne nagrade regionalnih PMI ogranaka iz Sjeverne Italije, Mađarske, Austrije, Slovenije i Hrvatske. 

 

Uz natjecanje regionalnih stručnjaka iz područja projektnog menadžmenta, dva keynote predavanja obilježit će poduzetnica Kristina Ercegović i osnivać SPAN-a, Nikola Dujmović. 

 

Kristina Ercegović je poduzetnica, poslovna savjetnica, spisateljica i predavačica, a trenutno, nakon niza uspješnih poduzetničkih pothvata i 5 knjiga koje je napisala, trenutno radi na projektu Žene i novac gdje promiče financijsku pismenost i potiče žensko poduzetništvo. Upravo uz njeno područje djelovanja vezano je i njezino predavanje “217 years” u kojem će nas upoznati s razlikama u rodnoj financijskoj pismenosti i jaz u povjerenju.

 

Nikola Dujmović 1993. osnovao je SPAN kao tvrtku koja pruža profesionalna IT rješenja, a danas je SPAN prepoznat kao globalno konkurentna tvrtka sa znanjem, kompetencijama i kvalitetom što su prepoznala brojna svjetski poznata poduzeća. Nikola će u svom predavanju “How Span re-aligned its business operations and helped employees after Ukraine invasion” reći nešto više o tome kako je rat u Ukrajini utjecao na njihovo poslovanje te kako su svojim organizacijskim pothvatima osigurali daljnje pružanje usluga na tom tržištu

 

Teme i raspored svih predavanja pogledajte u sljedećoj tablici:

 

Time

Topic

Speaker

Chapter

14:00 - 14:15

Welcome and Opening

Sanja Georgina Stropnik (PMI Croatia Chapter President)

PMI Croatia

14:15 - 14:35

217 years

Kristina Ercegović

n/a

14:35 - 14:48

Project Delivery Challenges during a war

Oleksandr Liubimov

PMI Slovenia, Ljubljana

14:48 - 15:00

Baselines and Project Management KPIs in a Hybrid context

Maria Cristina Barbero

PMI Northern Italy

15:00 - 15:10

Break 

 

n/a

15:10 - 15:22

Do you see the difference? Lessons on embracing diversity in a project

Eszter Molnár-Füredi

PMI Budapest, Hungary

15:22 - 15.34

How to cope with a volatile, uncertain, complex and ambiguous world

Vesna Hitrec

PMI Croatia

15:34 - 15.46

Good practices of what to do as project manager during the 1st hour after a disaster occurs

Dirk Withake

PMI Austria

15:46 - 16:06

How Span re-aligned its business operations and helped employees after Ukraine invasion

Nikola Dujmović

n/a

16:06 - 16:15

Voting, Winner Announcement and Closure

Sanja Georgina Stropnik (PMI Croatia Chapter President)

PMI Croatia

 

Pridružite nam se online 19. svibnja 2022. i naučite nešto novo od regionalnih stručnjaka za upravljanje projektima, dobro se zabavite i umrežite s kolegama.

 

Prijavite se na:

https://us06web.zoom.us/j/85892854125

 

Imajte na umu da morate imati valjani Zoom račun prije nego što nastavite na registraciju. Nakon registracije, primit ćete email s potvrdom i informacijama o pridruživanju na webinar.