Predkonferencijski dan

Tajne uspješno vođenja timova i utjecajne komunikacije

predavač: Bruno Buljubašić
ponedjeljak, 10.11.2014., 9 sati, Hotel Aristos,  

Od voditelja projekta se očekuje da u svom poslu osim vladanja projektnom metodologijom i drugim znanjima i vještinama imaju i „soft skills“. Ove godine pretkonferencijski dan Vam donosi pregled komunikacijskih vještina i vještina vođenja i upravljanja koje su od izuzetne koristi za svakodnevni rad sa projektnim timovima.

Pretkonferencijski dan sastoji se od četiri zasebna predavanja koja daju svojevrstan pregled ali Vas i uvode u tajne uspješnog vođenja timova i utjecajne komunikacije kroz:

  1. Komunikacijske vještine
  2. Pregovaračke vještine
  3. Prezentacijske vještine
  4. Leadership & Management

Kroz četiri zabavna predavanja povezana u jednu cjelinu otkrijte u kojim vještinama ste dobri a koje još možete unaprijediti.

Početak prvog predavanja je u 9 sati.

Bruno Buljubašić, NLP trener, rođen 25.12.1964 u Parizu. Nakon srednje jezične gimnazije i drvno tehničke škole, 1984.-1989. studira na Politehničkim vojnom fakultetu u Zagrebu na smjerovima industrijska elektronika telekomunikacije, informatika, nakon čega odlazi u Beč i radi u tvrtki Mondial Art Management na poslovima marketinga i event managementa. Od 1992.-1995. general manager Chrysler Corporation za Hrvatsku. Odlazi u Safe Invest Hrvatska, radi na poslovima direktne prodaje i marketinga. Kao višegodišnji član odjela za školovanje opredjeljuje se za trenera prodajnih, komunikacijskih retoričkih, trenerskih i pregovaračkih vještina. Djeluje i na području edukacije ostalih poslovnih znanja. Tijekom karijere pohađa niz stručnih seminara iz prodaje, komunikacije, menadžerskih vještina i projektnog menadžmenta. Status NLP practitionera stječe 2003. godine, NLP master practitionera 2005. godine, te NLP trenera 2007. godine. Kao osnivač i vlasnik tvrtke oblikuje i provodi program Poslovne učionice namijenjen prvenstveno edukaciji za poslovnu primjenu. Od 2004. godine redovito je pripremao predavače za poslovno tehnološku konferenciju Microsoft WinDays. Od 2005. redovni član komisije za dodjelu Microsoft Certified Trainer certifikata (MCT). Član je Kluba Toastmastera Zagreb, udruge za promicanje govorništva. Član je više udruga HR djelatnika. Stalni je vanjski suradnik Raiffeisen Training centra (RTC) na osposobljavanju internih trenera i drugim edukacijama u Hrvatskoj i zemljama regije. Bio je stalni vanjski suradnik Microsoft poslovno tehnološkog centra iz Varaždina za vrijeme trajanja projekta. Sudjelovao je na nekoliko IPA projekata, nekoliko međunarodnih projekata. Trenutno radi na M4P projektu (Markets For Poor) „Prilika Plus“ u BiH te na drugim međunarodnim i prekograničnim projektima u zemljama regije. Obnaša i mnoge druge funkcije. Slobodno vrijeme najradije provodi u krugu obitelji, stjecanju novih znanja, informatičkom programiranju.