Boost your career with powerful, strong, and convincing communication

Na cjelodnevnim seminarima ima još malo mjesta, te je registracija moguća za sudjelovanje na Konferenciji (A) 10.11.2016. i Ekskluziv paketu (D) 9-11.11.2016. te eventu Nagrada godine 09.11.2016.

Seminar se sastoji od sljedeće četiri međusobno povezane tematske cjeline.
Svrha cijelog seminara je osigurati polaznike s ključnim uvjerenjima i stavovima, praktičnim znanjima i vještinama, te nizom tipstricks koji čine razliku između profesionalaca i onih drugih.

How not to kill your presentation – win approval for your idea or plan

Projektni menadžeri prezentiraju. Prezentacije raznim stakeholderima i članovima tima sastavni su dio opisa radnog mjesta. Razlika između dobrog i lošeg prezentatora utječe, manje ili više, na uspjeh samog projekta. Uvijek utječe na percepcije zadataka, važnosti projekta i shvaćanja što je potrebno napraviti. Ovaj dio seminara posvećen je načinima kako strukturirati, voditi i kontrolirati svoju prezentaciju. Također, kako izbjeći samosabotažu i umanjivanje važnosti same poruke i prezentera. Istaknuti ćemo i prepoznati najčešće pogreške u prezentacijama i najvažnije savjete za odličnu prezentaciju.

Public speaking – talk your way up

Javni govor svugdje je oko nas. Od nastupa na konferenciji pred stotinjak sudionika do izlaganja mišljenja na poslovnom sastanku. Poslovno okruženje ima jednu zakonitost. Profesionalac koji je u stanju bolje javno nastupati percepira se kao sposobniji i s većim potencijalom. Stjecanje izvrsnosti u javnom nastupu mala je cijena u usporebi s karijernim neispunjavanjemvlastitih kapaciteta. Ovaj dio seminara posvećen je pripremi i strukturi govora, njegovom početku i završetku, kao i kako uspostaviti odnos s publikom i upravljati njenim očekivanjima. Nastavljamo s definiranjem najčešćih pogrešaka u javnom nastupu i najvažnijim savjetima za uspješan govor.

Persuader’s digest – intro to sweet-talking and verbal arm-twisting

Projektni menadžeri komuniciraju. Što učinkovitije komuniciraju, time su uspješniji. Nekad to zovemo razgovorom i sastankom, a nekad uvjeravanjem i manipulacijom. Nekad koristimo mrkvu, nekad batinu, a ponekad i tri kutije šibica. Kako bilo, veći broj svakodnevnih socijalnih interakcija traži efektivniji, efikasniji i fleksibilniji pristup prilagođen individualnom sugovorniku. Ovaj dio seminara posvećen je prepoznavanju najvažnijih mehanizama i okidača u procesu donošenja odluka. Cilj je pokazati polaznicima kako prepoznavati ključne uzorke komunikacije utjecaja, kako prosuditi kategoriju situacije i što i kako učiniti.

The Matrix effect – personal leadership is where it all begins

Motivacijsko-inspiracijski vatromet! Zašto smo u svojim profesionalnim i osobnim životima upravo ovdje gdje smo sad? Zašto, ako su prijašnje tri teme toliko važne i nezahtjevne za savladati, toliko malo profesionalca to i učini. Ovaj dio seminara posvećen je razumijevanju koncepta osobne istine i kako ona definira kompletan profesionalni i osobni rast i razvoj. Istaknuti ćemo uzročno-posljedičnu vezu između naših uvjerenja, stavova i naučenih ponašanja u odnosu na rezultate koje postižemo. Pokazati ćemo kako promjena jedne domino pločice u nizu ili jednog zupčanika mijenja cijeli naš sustav i kako kroz bolje razumijevanje sebe promijeniti svoju sudbinu.

Certificirani voditelji učestvovanjem na seminaru osiguravaju 7 PDU bodova.

Cijena seminara uključuje:

  • Coffee break piće u dva termina
  • Ručak

Broj sudionika na seminaru je ograničen. Prijavite se na vrijeme!

Cilj je pokazati polaznicima kako prepoznavati ključne uzorke komunikacije utjecaja, kako prosuditi kategoriju situacije i što i kako učiniti.

Fran Mikuličić>profesionalac je s MBA obrazovanjem sa Sveučilišta Vanderbilt, specijaliziran u područjima implementacije strategije i organizacijske i ljudske učinkovitosti.  Strateg je  koji razmatra širu sliku, razmišlja sistemski o Vašoj organizaciji i implementira rješenja kroz razumijevanje dinamičke kompleksnosti.  Mentor je sa svrhom vođenja Vas u području vašeg osobnog i organizacijskog potencijala i osoba koja dijeli vrijednosti razmišljanja, suosjećanja i brige o razvoju Vas i Vaših  ljudi i organizacije u kojoj djelujete.

Mjesto održavanja:

Dvorana „Tomislav“, Kongresni centar Antunović,
Zagrebačka avenija 100, 10090 Zagreb, Hrvatska

Time

Activity

9:00 - 10:30

Masterclass

10:30 - 11:00

Coffee break (coffee, tea, juices, fruit, croissant)

11:00 - 13:00

Masterclass

13:00- 14:00

Lunch (Buffet Chef)

14:00 - 15:30

Masterclass

15:30 - 15:45

Coffee break (coffee, tea, juices)

16:00 - 17:00

Masterclass