Konferencijski predavači 

Nenad Trajkovski

  

I am Program and Project Manager at KING-ICT Zagreb, CROATIA. I am also consultant for Agile Transformation and trainer for Project management and MS Project PMP, PMI-RMP, MCT, MCP, MCTS - Project i MVP - Project. My passion is blogging about Projects, and Project Management. My hobby is swimming.

For some totally unknown reason everyone call me - Grandpa!

Fran Mikuličić  i  Matej Sakoman

   

Fran Mikuličić  i  Matej Sakoman idejni su tvorci i osnivači brenda Orgcraft, unutar kojeg djeluju kao Orgmasteri.

Fran kao organizacijski dizajner i Matej kao organizacijski psiholog, zajedno imaju preko 30 godina iskustva u provođenju projekata organizacijskog i osobnog razvoja, projekata liderskog razvoja i organizacijske dijagnostike te su obojica tijekom godina održali preko 600 predavanja, seminara i radionica za domaće i strane klijente iz različitih poslovnih područja.

Gordan Lauc

 

Gordan je redoviti profesor Farmaceutsko-biokemijskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te počasni profesor Sveučilišta u Edinburgu i Kings College London. Od 2011. godine član je prestižnog Johns Hopkins Society of Scholars, od 2016. godine voditelj Znanstvenog centra izvrsnosti za personaliziranu brigu za zdravlje, a od 2018. godine direktor Projekta ljudskog glikoma. 2007. godine utemeljio je Genos, privatni istraživački laboratorij koji danas zapošljava više od 40 istraživača i partner je u šest FP7 i šest Obzor 2020 projekata. Pod njegovim vodstvom istraživači u Genosu razvili su GlycanAge test biološke dobi, što je prvi uspješno komercijalizirani glikanski test u svijetu. Prof. Lauc do sada je objavio više od 200 znanstvenih radova koji su citirani preko 4500 puta, a održao je i veliki broj pozvanih predavanja na vodećim svjetskim kongresima i istraživačkim institucijama.

Ratko Mutavdžić

 

Ratko je regionalni tehnološki direktor u Microsoftu gdje je već 20 godina, vodeći savjetodavnu grupu, grupu za podršku razvoja novih proizvoda te grupu za prodaju javnoj upravi. Trenutno vodi primjenu cijelog niza naprednih tehnoloških platformi, uključivo umjetnu inteligenciju, podatkovne platforme I napredno računarstvo.

Autor je više objavljenih stručnih radova na različite teme tehnologija, vlasnik je poznatih blogova na temu novih tehnologija i upravljanja projektima te aktivni sudionik različitih društvenih mreža na kojima se pronalaze novi načini primjene inovacija i invencija. Često je govornik na različitim konferencijama, radionicama, sastancima, generalno na bilo kojem mjestu gdje ljudi istražuju, propituju, misle i bave se inovativnim platformama i tehnologijama.

Vuk Vuković

 

Vuk je jedan od osnivača i izvršni direktor tvrtke Oraclum Intelligence Systems sa sjedištem u Velikoj Britaniji koja se koristi društvenim mrežama za predviđanje rezultata izbora, kretanja na tržištu, potražnje za određenim proizvodima i ponašanja kupaca. Njihov rad obuhvaća provođenje anketnih istraživanja, izradu modela podatkovne znanosti i složene ankete koje se provode putem interneta. Vuk je doktorirao na Sveučilištu u Oxfordu, magistrirao na London School of Economics te diplomirao na Sveučilištu u Zagrebu. Pohađao je ljetne škole na Berkeleyu i Harvardu, a bio je i gostujući istraživač na Sveučilištu u Cambridgeu. Sretno je oženjen i otac dvoje djece.

Ashwini Bakshi

Ashwini Bakshi is a Managing Director for the Europe region.