U organizaciji ogranka Dalmacija već u četvrtak su neki članovi svjedočili fantastičnom ambijentu Poljuda i pobjedi Hrvatske nad Mađarskom. U petak, 11.10 zahvaljujući suradnji s izv.prof.dr.sc. Danieli Garbin Praničević i doc.dr.sc. Ivanu Matiću održano je predavanje na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Nakon uvodnih riječi profesorice Garbin Praničević i voditelja ogranka Dalmacija Marka Šimca, zanimljiv pregled korištenja metodologija i pristupa vođenja projekata u agencijskom poslu dali su kolege iz splitskog Locastica, Antonio Perić i Danilo Trebješanin. Okupljeni studenti, članovi PMI i ostali PM stručnjaci su nakon dvosatne razmjene iskustava, pitanja i komentara druženje nastavili na domjenku u atriju fakulteta.

Subota je donijela ležerni dio Relax Retreat-a. Timskim pristupom je savladana rijeka Cetina, a brzaci, već poprilično ledene rijeke nisu bili prepreka da raftovi doplove do Radmanovih mlinica gdje su isprobana jela Poljičke Republike. Umjesto popodnevnog odmora, neki hrabriji članovi su se odvažili i popeli na vrh iznad Omiša na kojem je srednjovjekovna utvrda Fortica, s koje puca predivan pogled na zaleđe i otoke. Predivan sunčan i aktivan dan  zaključen je druženjem, večerom i plesom u konobi Bracera u Dugom ratu.

Suncem okupano nedjeljno jutro su PMI članovi proveli u Imotskom, razgledavajući znamenitosti imotskog kraja. Nakon obilaska Modrog i Crvenog jezera osvježenje su pronašli na OPG Šimunović gdje su probali brojne delicije i fina vina iz obiteljske proizvodnje.

Uistinu predivan vikend, prepun sunca, kvalitetnog druženja i sadržaja je još jednom dokazao koliko je ponekad potrebno izaći iz okvira rokova, obveza i projektnih zadataka kako bi se napunile baterije za nove pobjede.

 

Powered by PMI ogranak Dalmacija