Ovogodišnja IT konferencija, nadmašila je sva očekivanja organizatora. Nakon 4 godine konferencijski i predkonferencijski dan je održan u Osijeku. Predkonferencijski dan je uz 3 IT teme obilježio i Nenad Trajkovski, koji je održao cjelodnevnu radionicu na temu Project Management Recovery, pred više od 40  slušatelja.

Konferencijski dan je bio podijeljen u 2 dijela - prijepodnevni u Osijeku sa 5 predavanja u nizu, te poslijepodnevni na Eko gospodarstvu Orlov Put, u Bilju. Sva predavanja su, kao što je na Kulendayz konferenciji uobičajeno koncipirana kao chalk and talk predavanja bez bilo kakvih dodatnih pomagala.

Po završetku konferencije, zabava na Orlovom putu se produžila duboko u noć.

U nedjelju su organizatori pripremili još dodatnih iznenađenja - od upoznavanja vinogradarstva i vinarstva u podrumu Janečić u Aljmašu, preko Male noćne muzike  koju je kvartet Rucner izveo u sred vinograda, do ručka u Iloku, na najistočnijoj točki u Slavoniji.

Više  o svemu na:

http://www.kulendayz.com/

https://www.google.hr/search?q=kulendayz+2013&sa=X&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=zlxMU_2qIKmw7QbEoYDYDg&ved=0CEAQsAQ&biw=1366&bih=596

http://www.bug.hr/vijesti/prezivjeli-kulendayz-2013/126650.aspx