Konferencija je održana 28. i 29.05.2015.

Predkonferencijski cjelodnevni trening

Bruno Buljubašić, NLP trener, nas je kroz Predkonferencijsku radionicu s temom Tajne uspješnog vođenja i utjecajne komunikacije proveo kroz najvažnije vještine koje bi svatko od nas trebao naučiti, a tiču se vođenja i upravljanja timovima, motivaciji i prezentacijskim vještinama i rješavanju konflikata u timu.

Pet godina od osnutka PMI Osijek

PMI Osijek je ove godine obilježio 5 godina postojanja, što je bila prilika, da se u uvodnoj riječi predstave oni, koji su 19.5. 2010. u prostorijama Privredne Komore Osijek, pokrenuli cijelu ovu priču. Bilo je lijepo ponovno se sjetiti prvih koraka, i posebno se zahvaliti prvim predavačima na osnivačkoj konferenciji - Nenadu Marjanoviću, Nenadu Trajkovskom, Borisu Bajtlu i Nenadu Bestvini.

PMIDayz 2015 - Regionalna konferencija

Uz već viđene predavače na nekim od prethodno organiziraniih konferencija, ovogodišnji PMIDayzi su ugostili i neke predavače i voditelje PMI Chaptera iz regije (Hrvatska, Srbija i Bosna i Hercegovina). Uz izvrsna predavanja Gorana Milanova (Bg) i Srđana Drljače (BiH), ovom prilikom smo čuli i nekoliko riječi o organizaciji PMI Chaptera BiH i Hrvatske od voditelja Damira Dizdarevića i Marije Bajice.

Ćiro na PMIDayzima

Niz izvrsnih predavanja i predavača (Ratko Mutavdžić, Ivan Matejašić, Bruno Buljubašić, Nenad Trajkovski, Srđan Drljača, Goran Milanov, Monika Ećimović) posebno je začino Miroslav Ćiro Blažević, koji je u nepunih sat vremena ostavio publiku bez daha, pričajući o faktorima  uspjeha u vođenju timova, kroz priču iz vlastitog života, sa mnoštvom zanimljivosti i detalja ispunjenim osobnim emocijama,  koje publika do tada nije čula.

Somborski svirači

Po dovršetku konferencije, dio sudionika nam se pridružio na večeri u Orlovom Putu (Bilje), gdje smo uz tradicionalno dobru kuhinju vlasnika Gorana Guska, uživali i u posebnoj atrakciji - Somborskom ciganskom sastavu.

Team Building - Pustara Mirkovac

Posljednji dan konferencije, na pustari Mirkovac, pokušali smo provesti u djelo neke od naučenih disciplina vezanih uz timski rad. Uz snalaženje u nepoznatom prostoru i traženju blaga, te pripremi hrane u vlastitoj režiji, dobru zabavu i ugodno druženje, svi sudionici su sasvim sigurno stekli nova prijateljstva i poslovne kontakte, koji će im trajno ostati u sjećanju.

Više o svemu (sa mnoštvom slika) na redovnim konferencijskim stranicama www.pmidayz.com

Nadam se da se vidimo uskoro na Kulendayz konferenciji (prvi vikend u rujnu), i dogodine na trećim po redima PMIDayzima!

Za PMIDayz Team

Nenad Bestvina