Već dugi niz godina, raznim aktivnostima PMI Ogranak Zagreb doprinosi promicanju osnovnih vrijednosti PMI Udruge. Organizacijom redovitih mjesečnih okupljanja i svih ostalih evenata, kao što su jednodnevni stručni seminari, sudjelovanje u organizaciji PMI Foruma, PM Relax Retreat, i kroz sva ostala zbivanja, Ogranak Zagreb evangelizira Project management svim zainteresiranima, a aktivnim članovima omogućuje dodatne stručne edukacije, prilike za networking i razmjenu iskustava.

Promicanjem struke upravljanja projektima pruža podršku postojećim voditeljima projekata, a dodatni je cilj privući što veći broj zainteresiranih da se aktivno uključe u rad Udruge, bilo kao volonteri ili aktivni članovi PMI Udruge.

Najveći broj aktivnih članova PMI Udruge je u Zagrebu, stoga su i okupljanja u organizaciji ovog ogranka najbrojnija i dobro posjećena. No, i dalje, cilj je ovog ogranka svojim aktivnostima privući nove i zadržati postojeće članove, tj. zanimljivim sadržajima, dobrim predavačima i dobrom organizacijom evenata zainteresirati polaznike da nastave i dalje posjećivati događanja koja organizira ovaj ogranak.

U pripremi je edukacija za pripremu za PMP ispit, koja će biti otvorena i za članove PMI Udruge i za ostale zainteresirane. Uskoro će biti objavljeni termini i teme koje će biti pokrivene ovom edukacijom. Ideja je da osoba koja prisustvuje cijelom nizu predavanja prikupi dovoljno bodova za prijavu za certifikacijski ispit, a opet, i da omogući dolazak zainteresiranima za određenu temu, kojima je cilj produbljivanje znanja iz određenog područja.

Vidimo se na sljedećem mjesečnom okupljanju u organizaciji PMI ogranka Zagreb!

Vesna Hitrec, voditeljica PMI ogranka Zagreb