Nagrada 2012

Stručno Povjerenstvo PMI Udruge za upravljanje projektima Hrvatska donijelo je odluku o dodjeli nagrada za projekt godine za 2012. godinu. Povjerenstvo je imenovao Izvršni odbor Udruge i čine ga:

  • Marija Bajica, PMP, Oikon - Institut za primijenjenu ekologiju,
  • Ivanka Jurašić, PMP, Hrvatsko društvo skladatelja,
  • mr. sc. Dražen Penzar, PMP, Alearotunda
  • Darko Mesar, PMP, PMI-RMP, INA – Industrija nafte
  • Denis Ibrahimpašić. PMP, voditelj Odbora za PMI nagradu, TIS – Objektni informacijski sustavi

s PMI foruma 2013 - PM PoY

Nagradu za projekt godine dobio je Dalibor Tužinski za vođenje projekta „Internet Connectivity for Schools“ kojeg je za ALBtelecom u Albaniji izvela tvrtka Mrežne tehnologije VERSO d.o.o., spajanjem bežičnim tehnologijama preko 900 osnovnih škola po zabačenim albanskim selima na suvremenu mrežnu infrastrukturu ALBtelecoma, koju je većim dijelom također razvila ta zagrebačka tvrtka.

Pridruženi dokumenti

Podijeljene su i posebne povelje Krešimiru Petriću, PMP za projekt „Trokut Žitnjak 5“ (Vipnet d.o.o.) za kontinuiranu izvrsnost u metodologiji vođenja projekata te za uspješnu primjenu metodologije na polju izvan temeljnog područja poslovanja u 2012. godini, zatim Ines Richter za projekt „National Border Management Information System - Phase III (NBMIS3)“ (IN2 d.o.o. i S&T Hrvatska d.o.o.) za izvrsnost u integraciji kompleksnih sustava u 2012. godini, te trima voditeljima projekta „Razvoj i implementacija sustava za naplatu cestarine za korisnika Larsen and Toubro“ (Telegra d.o.o.) u Indiji - Vjekoslavu Milinkoviću, Tomislavu Grubeši i Ivici Mariću za inovativnost i primjenu na međunarodnom tržištu u 2012. godini.

Zahvalnice za profesionalan pristup i ostvarene rezultate u vođenju projekata u 2012. godini dobili su Mr.sc Damir Vlašić i Drago Supina, PMP za vođenje projekta „E! 5045 ABIT ECM“ (ABIT d.o.o.), te Tatjana Prenđa-Trupec za projekt „eListe čekanja i eNaručivanje“ (HZZO).

Facebook albumFotografije iz Facebook albuma "Dodjela nagrada PMI Udruge Hrvatska za projekt godine (PoY 2012)"