Disciplined Agile Scrum Master (DASM)

Shvatite osnove agilnih i lean pristupa kao što su Scrum, Kanban, SAFe® i još mnogo toga, zajedno s time kako implementirati komplet alata Disciplined Agile za odabir načina rada (WoW™) na temelju situacije s kojom se suočavate.

Više o DASM

PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)®

Prepoznajte svoju vještinu, iskustvo i svestranost u primjeni agilnih načela i praksi kao dio agilnog tima. Ispit dostupan na sedam jezika.

Više o PMI-ACP®

Disciplined Agile Senior Scrum Master (DASSM)

Ubrzajte svoju sposobnost preuzimanja složenijih inicijativa i vodite svoj agilni tim koristeći Disciplined Agile. Odaberite, skalirajte i prilagodite svoj način rada (WoW) kako biste postigli agilni uspjeh u svakoj situaciji.

Više o DASSM

Disciplined Agile Value Stream Consultant (DAVSC)

Ovladajte Disciplined Agile-om i koristite upravljanje tokovima vrijednosti na način koji vam omogućuje da predvodite cijele organizacije u njihovoj implementaciji za njihove jedinstvene potrebe. Postanite pokretač transformacije, ubrzavajući isporuku vrijednosti i vodeći organizacije do istinske poslovne agilnosti.

Više o DAVSC

Disciplined Agile Coach (DAC)

Podignite svoje znanje i iskustvo Disciplined Agile-a na višu razinu – pokažite timovima (u vašoj organizaciji ili drugdje) kako primijeniti i optimizirati Disciplined Agile unutar i između timova. Pomozite im da izaberu svoj način rada (WoW) i ostvare pravu poslovnu agilnost.

Više o DAC

Prijavi se za certifikaciju

Pronađite savršenu certifikaciju za sebe i unaprijedite svoje znanje i karijeru

Prijavi se