Doživite Osijek u 3 dana učenja o projektnom menadžmentu

PMIDayz je konferencija u Osijeku koja ima za cilj popularizirati teme iz projektnog menadžmenta kako bi šira publika shvatila njegovu važnost.

 

Budući da u životu i profesionalnoj karijeri svakog posjetitelja postoji čitav niz projekata s kojima se susreće, bilo u privatnom životu ili profesionalnoj karijeri (promjena posla, kupnja ili prodaja kuće, godišnji odmor, vjenčanje,...), svaki će sudionik konferencije pronaći nešto što će mu konkretno pomoći ili barem razumjeti gdje je pogriješio u nekom od svojih prijašnjih životnih projekata.

 

Neki od naših poznatih gostiju bili su: Miroslav Ćiro Blažević, Stipe Božić, Rajko Grlić, Zijah Sokolović, Zlatko Sakač, Goran Milić i mnogi drugi!

01.

Predkonferencijski dan

Konferencija započinje predkonferencijskim danom, tijekom kojeg se kroz cjelodnevnu radionicu/trening detaljno obrađuje određena tema. Proširite svoje znanje dok izravno radite na problemu.

02.

Konferencijski dan

Konferencijski dan obrađuje zadanu temu kroz niz od 6-8 predavanja vrhunskih predavača. Nakon radionica, to je sjajan način da se dublje uđee u temu i raspravi o njoj sa stručnjacima.

03.

Team Building

Treći dan tradicionalno se održava u Baranji gdje se polaznicima omogućuje primjena stečenih znanja u praksi kroz sudjelovanje u projektnim timovima koji praktično rješavaju različite projektne zadatke.

Zašto posjetiti PMIDayz?

Konferencija okuplja voditelje projekata iz susjednih zemalja (Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Hrvatska) koji razmjenjuju znanje s renomiranim predavačima iz regije.
Svaka konferencija tematski je vezana uz određenu metodičku disciplinu ili se bavi posebnostima upravljanja projektima u pojedinim strukama.

Posjetite PMIDayz web