Članstvo u PMI-u znači da ozbiljno razmišljate o svojoj karijeri u projektnom menadžmentu i svom profesionalnom razvoju. Ono ističe vašu predanost poslodavcima, kolegama i dionicima, dajući vam prednost na tržištu rada. Također vam omogućuje pristup vrijednom znanju, mrežama i resursima.

 

Kako bismo istraživanje vaših pogodnosti članstva u PMI-u učinili što lakšim, prikupili smo sve pogodnosti koje možete dobiti kao dio ove zajednice. Istražite sve prednosti i javite nam se ako imate pitanja!

Community-orange.png  Zajednica

Kao član PMI-a, možete se obratiti PM profesionalcima iz raznih industrija, naučiti više o upravljanju projektima od stručnjaka, uključiti se u mentorske programe i još mnogo toga. U PMI Hrvatska možemo jamčiti da ćemo pomoći svakom pojedincu da ostvari svoj maksimalni potencijal i proširi svoju mrežu kolega. Također, svoje iskustvo možete poboljšati volontiranjem i sudjelovanjem u raznim PMI događajima i timovima.
 

Growth-purple.png  Uštedite novac prilikom certifikacije

Iskoristite pogodnosti članstva kako biste uštedjeli novac na PMP, CAPM i drugim PMI certifikatima i programima obuke. Uložite u svoju budućnost i uštedite novac dok stječete renomirani PM certifikat koji će podići vašu karijeru na novu razinu i učiniti vas stručnjakom u svom području. PMI certifikati nude trenutno prepoznavanje i povjerenje poslodavaca i temelje se na visokim standardima i stalnim istraživanjima, tako da su uvijek ažurni i relevantni.
 

Collaboration-blue.png  Mogućnosti volontiranja

Povežite se sa svojim ogrankom i doprinesite PMI zajednici te steknite iskustvo iz različitih područja. Možete doprinjeti raznim volonterskim timovima u našem odjeljku i istražiti svoje različite afinitete dok pridonosite dobrom cilju promicanja upravljanja projektima kao izbora karijere.
 

Determination-purple.png  Besplatni PMBOK® i druge publikacije

S članstvom dobivate besplatan pristup PMBOK®-u, Agile Practice Guide-u i svim ostalim PMI publikacijama. Te publikacije oblikuju PM standarde u cijelom svijetu, a članovi PMI-ja im pristupaju bez ikakvih naknada. Uživajte u znanju stručnjaka za upravljanje projektima iz prve ruke i unaprijedite svoju karijeru.
 

Vision-orange.png  Događaji i webinari

Gledajte premium video sadržaj ili sudjelujte na PMI događajima i još više proširite svoje znanje i mrežu. Možete birati između videozapisa uživo ili na zahtjev, zaraditi PDU-ove i biti informirani o najnovijim trendovima u području upravljanja projektima u raznim industrijama.
 

Innovation-blue.png  Pristup premium resursima

Predlošci, obuka, rasprave, obrazovanje...Kao član, imate pristup provjerenom znanju iz PM svijeta. Pristupite svim resursima putem jedne platforme i naučite nove stvari od PMI stručnjaka iz cijelog svijeta ili se obratite i doprinesite vlastitim obrazovnim materijalima i resursima.
 

Istražite sve mogućnosti članstva!

Prijavite se sa svojim PMI podacima i istražite sve prednosti na jednom mjestu - my.pmi.org

Istraži pogodnosti