PMI ogranak Osijek započeo je s radom 19. svibnja 2010. godine promotivnom konferencijom održanom u prostorijama HGK Osijek.

 

Ogranak je osnovan s ciljem okupljanja postojećih i privlačenja budućih voditelja projekata koji bi sudjelovanjem na zajedničkim sastancima dijelili probleme i izazove u svakodnevnom radu.

Istražite aktivnosti ogranka PMI Osijek

PMIDayz

U želji da se odmaknemo od IT projekata, 2014. pokrenuli smo PM konferenciju - PMIDayz. Zahvaljujući tome, ovaj nam je format omogućio da dovedemo ljude poznate široj publici da predstave svoja iskustva s različitim projektima.

Kulendayz - PM Track

Aktivnosti na popularizaciji PM tema započele su 2009. godine kada smo uz Kulendayz IT konferenciju uveli dodatnu seriju predavanja na temu projektnog menadžmenta. Od tada, pa do danas, PM je redovito zastupljen na svakoj Kulendayz konferenciji.

Povremena predavanja na sveučilištima

PMI ogranak Osijek povremeno sudjeluje u nastavi na fakultetima (FERIT, Akademija za umjetnost i kulturu), gdje studentima održavamo promotivna predavanja vezana uz upravljanje projektima.

Upoznajte naš tim

Sva događanja vezana uz PMI Podružnicu Osijek organiziraju Nenad Banjanac, Stanislav Strešnjak i Nenad Bestvina, uz stalno prisutne volontere bez kojih sve navedeno ne bi bilo moguće!

Saznajte više o PMIDayz

Istražite više o ovoj jedinstvenoj PM konferenciji koja se održava u prekrasnoj Slavoniji!

Istraži PMIDayz

Nenad Bestvina

Volontiranje u PMI Osijek

Obratite se Nenadu, voditelju podružnice PMI Osijek, kako biste pronašli zanimljive prilike za doprinos PMI zajednici u Osijeku!

Kontaktirajte nas

Istražite sve mogućnosti volontiranja

Pogledajte što sve možete raditi u zajednici PMI Hrvatska

Vidi otvorene pozicije