PMI Ogranak Istra i Kvarner započeo je s radom 2012. godine sastankom osnivačkog odbora u sastavu Goran Mrvoš, Martina Šolić, Nataša Ravnić i Jerko Ćus isprva samo na području Istre, a od 2019. godine njegovo područje djelovanja prošireno je i na Kvarner, te mijenja naziv u PMI Istra i Kvarner.

 

Ciljevi ogranka su:

  •  promicanje teorije i prakse u vođenju projekata,
  • primjena teorije i prakse u upravljanju projektima u poslovnim procesima kompanija koje djeluju lokalno, lokalnih institucija, ugostiteljstvu i ostalih lokalno relevantnih entiteta,
  • promicanje, razvoj i unaprjeđenje profesije upravljanja projekatima
  • poticanje razmjene vještina upravljanja projektima, iskustava i ideja između lokalnih i međunarodnih organizacija i pojedinaca

Aktivnosti ogranka PMI Istra i Kvarner

PMI LightUp 360

U suradnji sa susjednim ograncima u sjevernoj Italiji, Sloveniji i Austriji, 2016. godine organiziran je treći po redu PMI LightUp 360 događaj u hotelu Valamar Riviera u Poreču koji je okupio 50-ak sudionika iz regije.

Relax and Retreat

Drugo i treće Relax Retreat vikend okupljanje članova PMI Hrvatska organizirani su početkom listopada 2016. i 2017. godine gdje se uz zanimljive teme i radionice okupilo četrdesetak sudionika u ugodnom ambijentu otočja Brijuni.

Gostujuća predavanja na fakultetu

Krajem 2019. godine PMI Istra i Kvarner započinje suradnju s Fakultetom informatike u Puli, na kojem u okviru kolegija Upravljanje projektima i Upravljanje poslovnim procesima sudjeluju članovi ogranka.

Budite u toku s aktivnostima PMI Istra i Kvarner

Pratite naš kalendar događaja i ne propustite buduće aktivnosti ovog ogranka!

Pogledaj kalendar

Gordan Krčelić

Volontiranje u PMI Istra i Kvarner

Gordan, voditelj ogranka Istra i Kvarner tu je za sva pitanja vezana uz uključivanje u PMI zajednicu na području Istre i Kvarnera. 

Kontaktirajte nas

Istražite sve mogućnosti volontiranja

Pogledajte što sve možete raditi u zajednici PMI Hrvatska

Vidi otvorene pozicije