Najveći PM događaj u regiji

Prvi PMI Forum održan je 2007. godine, a s godinama je prerastao u najveću regionalnu konferenciju o projektnom menadžmentu posvećenu razvoju i unapređenju profesije projektnih menadžera te širenju znanja i vještina projektnog menadžmenta. Organizacijski tim čine volonteri PMI Hrvatska - članovi udruge, studenti i članovi izvršnog odbora.

PMI Forum u brojevima

Godine tradicije održavanja

15

Posjetitelja svake godine

350+

Predavača

15

Kako PMI Forum doprinosi zajednici upravljanja projektima?

Projektni stručnjaci su kreatori promjena i budućnosti

Voditelji projekata uvijek su vodili promjene osiguravajući da posao bude obavljen, pretvarajući ideje u buduću stvarnost dovršavanjem svojih projekata. Kroz PMI Forum osnažujemo voditelje projekata i sve koji se time žele baviti dajući im znanje i uvide vrhunskih stručnjaka.

Upravljanje projektima donosi vrijednost ljudima

Upravljanje projektima je korištenje specifičnih znanja, vještina, alata i tehnika za pružanje vrijednosti ljudima. Može se koristiti u raznim industrijama kao što su IT, financije, građevinarstvo itd., a PMI Forum kao događaj promiče široku upotrebu upravljanja projektima za rješavanje izazova u svakoj industriji.

Povezivanje stručnjaka i dijeljenje znanja

PMI Forum je mjesto na kojem se stručnjaci iz cijele regije povezuju, šire svoje mreže, pronalaze istomišljenike te dijele i stječu znanja koja mogu pomoći da ova karijera postane općenito privlačnija i raširenija. Dođite i upoznajte druge kreatore promjena u industriji!

Tražite informacije o Forumu 2023?

Kliknite na gumb i istražite sve detalje

Istraži PMI Forum 2023

PMI Forum 2021. - Video

Pogledajte kako je bilo na PMI Forumu 2021!