Project Management Professional®

PMP® certifikacija je zlatni standard u upravljanju projektima. Priznat i tražen od strane organizacija diljem svijeta, PMP potvrđuje vašu osposobljenost za obavljanje uloge voditelja projekta, vođenje i usmjeravanje projekata i timova.

Vidi prednosti PMP®

Certified Associate in Project Management (CAPM)®

CAPM® certifikacija pokazuje vaše razumijevanje temeljnog znanja, terminologije i procesa učinkovitog upravljanja projektima.

Vidi prednosti CAPM®

PMI Professional in Business Analysis (PMI-PBA)®

PMI-PBA® certifikat ističe vašu stručnost u poslovnoj analizi. Ističe vašu sposobnost da učinkovito surađujete sa dionicima kako biste definirali njihove poslovne zahtjeve, oblikovali rezultate projekata i potaknuli uspješne poslovne rezultate.

Vidi prednosti PMI-PBA®

Program Management Professional (PgMP)®

PgMP® certifikacija osmišljena je za one koji upravljaju višestrukim, složenim projektima za postizanje strateških i organizacijskih rezultata.

Vidi prednosti PgMP®

Portfolio Management Professional (PfMP)®

PfMP® certifikat prepoznaje napredno iskustvo i vještine upravitelja portfelja. PfMP pokazuje vašu dokazanu sposobnost u koordiniranom upravljanju jednim ili više portfelja za postizanje organizacijskih ciljeva.

Vidi prednosti PfMP®

PMI Risk Management Professional (PMI-RMP)®

PMI-RMP® certifikat dokazuje znanje i stručnost u specijaliziranom području procjene i identificiranja rizika projekta zajedno s planovima za ublažavanje prijetnji i kapitaliziranje prilika.

Vidi prednosti PMI-RMP®

PMI Scheduling Professional (PMI-SP)®

PMI-SP® certifikat prepoznaje dokazano znanje i napredno iskustvo u specijaliziranom području razvoja i održavanja rasporeda projekata.

Vidi prednosti PMI-SP®

PMI Project Management Ready™

PMI Project Management Ready™ uvodi srednjoškolce i studente nakon srednje škole u koncepte i skupove vještina upravljanja projektima.

Vidi prednosti

Construction Professional in Built Environment Projects (PMI-CP)™

PMI-CP™ pomaže građevinskim stručnjacima definirati zlatni standard u globalnim građevinskim projektima i oživjeti velike, složene projekte.

Vidi prednosti PMI-CP™

Pronšli ste savršeni certifikat za sebe?

Pogledajte sljedeće korake na svom putu do certifikacije!

Kako se prijaviti?