Agile Hybrid Project Pro

Agile Hybrid Project Pro™ novi je online tečaj uparen s internetskim ispitom bez nadzora koji provjerava da ste unaprijedili vještine i uskladili se s novim PMP standardima, koji uključuju Agile i Hybrid pristupe.

Više o AHPP

Citizen Developer Practitioner

U ovom tečaju koji se odvija vlastitim tempom naučit ćete kako odrediti može li se vaš problem riješiti korištenjem razvoja građana, učinkovito smisliti rješenja, procijeniti izazove koje vaša aplikacija mora svladati, prikupiti podatke i resurse koji će vam trebati da dovedete svoj projekt do kraja.

Više o CDP

Organizational Transformation Foundation

Foundation je prvi tečaj u seriji OT koji pruža temeljno znanje o transformacijskim inicijativama za pomoć projektnim stručnjacima u prepoznavanju i odgovoru na promjene.

Više o OTF

Organizational Transformation Orchestration

VOrchestration je treći tečaj u seriji OT koji pruža vodstvo i strateško znanje o transformacijskim inicijativama kako biste svoje upravljanje projektom doveli do sljedećeg koraka.

Više o OTO

Organizational Transformation Implementation

Organizational Transformation: Implementation je drugi tečaj u seriji OT koji pruža okvir za provedbu transformacije. Projektni stručnjaci bit će izloženi pokretačkim snagama koje stoje iza značajnih promjena kroz projekte i strategiju.

Više o OTI

Agile Metrics Micro-Credential

Unaprijedite svoju karijeru upisom na ovaj specijalizirani tečaj i naučite kako odabrati agilne metrike koje su važne i koje vam mogu pomoći u ispunjavanju ciljeva vašeg tima i organizacije.

Više o Agile Metrics

Built Environment Project Communication Pro

Built Environment Project Communication Pro tečaj je i paket mikro akreditacija posebno dizajniran da vam pomogne otključati moć učinkovite komunikacije u građevinskom okruženju.

Više o BEPC

Built Environment Performance and Materials Management Pro

 Built Environment Performance and Materials Management Pro je tečaj i paket mikro akreditacija dizajniran da vam pomogne poboljšati učinkovitost i produktivnost projekata izgrađenog okruženja.

Više o BEPM

Built Environment Technology and Innovation Pro

Povećajte produktivnost i profitabilnost građevinskih projekata razumijevanjem kako implementirati moderne tehnologije i inovacije u svoj tim.

Više o BETI

Value Stream Management Micro-Credential

Napravite svoj prvi korak u upravljanju vrijednosnim tokovima s našim potpuno novim tečajem e-učenja i mikro akreditacijom. Naučite kako ubrzati isporuku vrijednosti u velikom opsegu za svoju organizaciju i klijente korištenjem mapiranja toka vrijednosti, agilnog proračuna, lean financiranja i drugih tehnika.

Više o VSM

Saznaj više o mikro-akreditacijama

Pronađite onu savršenu i prijavite se!

Katalog mikro-akreditacija