MJOK Rujan 2022.

Hibridni događaj

Mjesečno okupljanje 22.9.2022.

18h, Bird Incubator, Petračićeva 4, 10000, Zagreb

Ovaj događaj je prošao.

 

Agenda

17:45h - 18:00h okupljanje na online platoformi
18:00h - 18:15h

- Novosti iz PMI HR – Sanja Georgina Stropnik, predsjednica PMI Hrvatska

- Pozdravni govor ispred Poslovne inteligencije - Mirjana Bogdan Majsec – Project Manager

18:15h – 18:30h

Projekt radionica za djecu 'JA sam budućnost', udruga Na putu prema gore

Aleksandar Brborović

18:30h – 18:45h

Rasti kao darovito dijete, udruga Vjetar u leđa

Bojan Branisavljević, prof.psihologije, ECHA specijalist za edukaciju darovitih

18:45h – 19:15h

Analitika je posao koji nikad ne prestaje – kako ga organizirati i voditi?

Jelena Malnar i Martin Markač

19:15h - 19:30h Pitanja i diskusija
19:30h – 19:45h  Obilazak BIRD inkubatora
19:45h – kraj Kraj predavanja i početak druženja 

Više o predavanjima:

Projekt radionica za djecu 'JA sam budućnost', udruga Na putu prema gore

Radionice za djecu „JA sam budućnost“ u organizaciji udruge Na putu prema gore, uključuju planinarenje, penjanje, orijentaciju i druge aktivnosti koje potiču boravak djece u prirodi i zdravije životne stilove.

U 2022. g. je za djecu od 3.-6.razreda zagrebačkih osnovnih škola održano nekoliko radionica u prirodi. Također, uz pomoć donacije PMI Hrvatska, po prvi puta su aktivnosti proširene na projekt oslikavanja zidova, i to OŠ Gustav Krklec u Travnom, gdje su učenici ove osnovne škole te srednje ŠPUD oslikali mural poticajnim motivima iz prirode i planina.

O predavaču:

Aleksandar Brborović je Internacionalni planinski vodič UIMLA, Planinski vodič i Voditelj skijanja SGVH (Savez Gorskih vodiča Hrvatske), Planinarski Vodič HPS (Hrvatski planinarski savez) A, B i D kategorije, turistički pratitelj.

p1.jpg

 


Rasti kao darovito dijete, udruga Vjetar u leđa

Prikaz darovitih u medijima, književnosti i popularnoj kulturi općenito često oslikava jednodimenzionalnu sliku djeteta s istaknutim uspjesima, briljantnim kognitivnim sposobnostima i možda ponekad s nekom stereotipno simpatičnom rastresenošću ili sličnom osobinom. Odrastati različit od drugih, navigirati kroz složene socijalne mreže vršnjaka, nositi teret visokih očekivanja odraslih te se pri tome boriti s vlastitim osjetljivostima nije bezazlen put posut laticama već konstantna borba u kojoj daroviti pojedinci često bivaju poraženi. Tijekom predavanja ćemo dotaknuti neke od izazova s kojima se daroviti susreću te procijeniti što mi kao edukatori, roditelji, prijatelji ili pripadnici lokalne zajednice možemo napraviti kako bi daroviti pojedinci imali kvalitetan život u kojem će moći doprinijeti zajednici.

O predavaču:

Bojan Branisavljević, profesor psihologije, ECHA specijalist za edukaciju darovitih.

p2.jpg

 


Analitika je posao koji nikad ne prestaje – kako ga organizirati i voditi?

Prepoznavanje potreba i implementacija rješenja za poslovnu analitiku, u velikim kompanijama, kontinuirani je posao koji mora ići u korak s poslovanjem. U ovom predavanju riječ je o tome na koji način Poslovna inteligencija organizira taj posao s njihovim velikim klijentima i kako kroz vrijeme, zbog rasta složenosti sustava, prilagođavaju način rada, projektne procese, pristup i tim.

O predavačima:

Jelena Malnar, Delivery direktor u Poslovnoj inteligenciji

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Menadžerska informatika. U Poslovnoj inteligenciji aktivno je sudjelovala u radionicama definiranja dizajna rješenja, poslovnih procesa, u projektima razvoja, implementacije i nadogradnje kompleksnih sustava za planiranje i budžetiranje. Danas je Delivery direktor koji vodi tim konzultanata kroz njihov razvojni put i angažman na projektima. Završila je i MBA, smjer: e-Leadership, NLP praktičarski trening, Kontroling akademiju te posjeduje certifikate za IBM Certified Specialist TM1 10.1. Data Analysis i IBM Certified Developer - Cognos TM1 10.1

p3.jpg

Martin Markač, Consultancy Director - Technical Sales

Magistrirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, smjer Elektroenergetika. U Poslovnoj inteligenciji zadužen je za usku suradnju s klijentima u vidu istraživanja njihovih procesa i potreba, definiranja dizajna rješenja i poslovnih procesa, savjetovanja te razvoja E2E DWH BI rješenja koja najbolje odgovaraju potrebama klijenata. Pored navedenog uključen je i u prodajne inicijative Poslovne inteligencije.

p4.jpg

 

It is not possible to register for this event

Informacije

Kategorija: Monthly Meetups (MJOK-s)

Tip događaja:Hibridni događaj

Datum: 22. rujan 2022

Sat: 18:00 do 20:30

Jezik: Hrvatski

# of PDUs: 1.5

Mjesto

BIRD Incubator

Petračićeva 4
Zagreb10000

[Click here for Map and Directions]