Relax & Retreat - Istra

Događaj uživo

Relax & Retreat poznati je događaj u organizaciji PMI Hrvatska, a ponovno se vraća u Istru! Ne propustite čaroliju Motovuna, Pule, ali i istočnog dijela poluotoka i pridružite nam se na ovogodišnjem Relax & Retreatu u Istri! 

Plan i raspored

Petak: 

Okupljanje u Motovunu je  u petak, 28.04.2023. u popodnevnim/večernjim satima, check-in na recepciji vile Borgo (https://www.villaborgo.com/), a večera je planirana u restoranu pod Voltom u samoj jezgri grada Motovuna, odmah do vile Borgo. (https://www.facebook.com/podvoltom/?locale=hr_HR)

cca 19:00

Dolazak u Motovun, check-in u vili Borgo

20:00

Večera 

21:00 +

Networking u Villi Borgo

 

Subota: 

U subotu nas očekuje vrlo zanimljiv dan koji započinjemo izletom u Puli gdje ćemo posjetiti Aquarium Pula! (https://aquarium.hr/hr) U Aquariumu će nas dočekati direktorica Milena Mičić koja će nam održati kratku prezentaciju o ustanovi, ali i podijeliti kakve projektne izazove i iskustva susreću kroz rad Aquariuma. Osim prezentacije očekuje nas obilazak akvarija u trajanju od sat vremena nakon čega će biti moguće i samostalno razgledati akvarij.

Nakon Pule idemo u selo Bričanci u Svetvinčentu na ručak u OPG Ondina (https://www.facebook.com/opg.ondina/about). Poslije ručka posjetit ćemo vinski podrum obitelji Ferenac u selu Ferenci u Vižinadi (http://www.giulio-ferenac-wines.com/index.h). 

U kasnim popodnevnim satima ugostit će nas Edukacijski centar Višnjan na lokaciji Tičan (https://astro.hr/) gdje se nalazi čuveni teleskop kojim se prate mala tijela sunčevog sustava. U novoizgrađenoj kupoli imat ćemo priliku poslušati zanimljivo predavanje Korada Korlevića i upoznati se s timom koji vodi Edukacijski centar Višnjan i njihovim trenutnim projektnim izazovima. Nakon službenog programa očekuje nas večera u prostorima zvjezdarnice, druženje i networking i obilazak kompleksa Edukacijskog centra. Kada padne noć, ukoliko nam vremenske prilike budu naklonjene, imat ćemo priliku promatrati bliska nebeska tijela pomoću teleskopa.

cca 9:00

Izlet u Pulu - Aquarium Pula

14:00

Ručak u OPG-u Ondina

16:00

Degustacija vina - vinarija Ferenac

18:00

Posjet Edukacijskom centru Višnjan i zvjezdarnici Tičan

19:00

Korado Korlević - predavanje

20:00

Druženje i večera 

 

Nedjelja: 

U nedjelju se upućujemo u istočne krajeve Istre, gdje ćemo u Brseču na novootvorenom golf vježbalištu (https://www.facebook.com/profile.php?id=100087641061750 ) zaigrati golf i naučiti osnove ovog vrlo zanimljivog sporta. Nakon golfa obići ćemo šarmantnu jezgru grada Labina, a zainteresirani mogu iskoristiti rezervaciju za ručak u resotranu Tomažići (https://www.facebook.com/profile.php?id=100051288325859&ref=py_c ) u 16h (ručak nije uključen u cijenu). 

10:00

Odjava iz Ville Borgo

12:00

Golf Brseč - škola golfa 

14:00

Obilazak grada Labina

16:00

Ručak (nije uključen u cijenu)

17:00

Povratak

 

Cijene paketa sufinancirane su za članove cca 50% a za pratnju članova cca 25%. Prijaviti se možete putem Entrio sustava na linku (https://www.entrio.hr/event/pm-relax-retreat-2023-istra-13712) uplatom kotizacije koja je iskazana s već uračunatim popustom.. Jedan član PMI Hrvatska može sa sobom povesti jednu osobu koja nije član. Smještaj je u dvokrevetnim sobama i broj mjesta za noćenje je ograničen na 14 soba, tj. 28 ljudi. 

 

Članovi PMI Hrvatska sudjelovanjem na RR-u u Istri dobivaju 6 PDU bodova.

It is not possible to register for this event

Informacije

Kategorija: Relax & Retreat

Tip događaja:Događaj uživo

Datum: 28. do 30. travanj 2023

Sat: 8:00 do 20:00

Jezik: Hrvatski

# of PDUs: 6

Mjesto