Do 14.11.2023. otvorene su prijave za dodjelu nagrade Projekt godine!

U 2023. godini završili ste projekt kojim se ponosite i mislite da zaslužuje priznanje projekta godine? Na pravom ste mjestu! Očekujemo prijave vaših projekata! 
Kao i svake godine, temeljem prijavljene kandidature preko web obrasca, Odbor za priznanja kontaktira kandidate i dostavlja obrasce za dostavu ostalih informacija potrebnih za postupak ocjenjivanja. Materijali kandidature sa svim eventualnim dodatnim prilozima dostavljaju se e-poštom na adresu Odbora za priznanja u roku definiranom i objavljenom na web stranicama Udruge. Kandidati mogu biti pozvani prezentirati nominaciju pred Izbornim povjerenstvom u trajanju do 30 minuta. U pravilu prezentira voditelj projekta sa suradnicima i drugim zainteresiranim stranama u projektu.
Više o samim pravilima izbora možete pronaći u Pravilniku.
Prijavi svoj projekt! >>

Kriteriji za ocjenjivanje nominacija

  • primjena strukturirane metodologije vođenja projekata – 25% bodova,
  • kompleksnost projekta po organizaciji, tehnologiji, rizicima, rokovima, troškovima ili nekoj drugoj osnovi – 25% bodova,
  • značenje projektnih ciljeva za naručitelja projekta i/ili za širu društvenu zajednicu i njihovo uspješno ispunjenje – 25% bodova,
  • inovativnost u primijenjenoj praksi vođenju projekta – 15% bodova,
  • ostvarenje projektnih ciljeva iznad planiranih okvira – 10%bodova.

Postupak ocjenjivanja projekata:

01.

Dostavljanje svih informacija potrebnih za prijavu

Temeljem prijavljene kandidature preko web obrasca, Odbor za priznanja kontaktira kandidate i dostavlja obrasce za dostavu ostalih informacija potrebnih za postupak ocjenjivanja.

02.

Dostavljanje dodatnih priloga i materijala

Materijali kandidature sa svim eventualnim dodatnim prilozima dostavljaju se e-poštom na adresu Odbora za priznanja u roku definiranom i objavljenom na web stranicama Udruge.

03.

Poziv na prezentiranje

Kandidati mogu biti pozvani prezentirati nominaciju pred Izbornim povjerenstvom u trajanju do 30 minuta. U pravilu prezentira voditelj projekta sa suradnicima i drugim zainteresiranim stranama u projektu.

Informacije o svim detaljima u procesu odabira, uvjetima i kriterijima, zaštiti tajnosti podataka možete pronaći u Pravilniku o dodjeli priznanja.

Više informacija

Pravilnik o dodjeli priznanja

Preuzmi datoteke

Prijavi svoj projekt!

Do 14.11. prijavite svoj projekt i vidimo se na dodjeli nagrada 14.12.!

Prijavi projekt za Projekt godine!